Terugblik Korenlint 10 september 2023

Met veel plezier hebben we dit jaar weer meegedaan aan Korenlint. Het was ons eerste publieke optreden met de nieuwe dirigent, Matthijs Broers. Om onze veelzijdigheid aan het publiek te tonen werden werken van diverse aard uitgevoerd: 2 operakoren uit Glucks Orfeo ed Euridice; Dirait-on van Morten Lauridsen; Durme durme, een Joods wiegeliedje; van Eric Whitacre The seal Lullaby en tot slot een vrolijk dranklied, Tourdion. De stemming voor de borrel op het Proveniersplein na ons tweede optreden zat er dan ook al goed in.

 

Terugblik Vivaldi, 19 maart 2023

Op 19 maart 2023 zongen wij het prachtige Gloria van Vivaldi op het voorjaarsconcert van het Kennemer Jeugd Orkest in de Adelbertuskerk. We hebben vaker samengewerkt met dit orkest en ook deze keer was het een feestje. Na ons optreden konden we genieten van de door het orkest uitgevoerde dans- en filmmuziek.

 

Terugblik kerstscratch, 10 december 2022

Op 10 december 2022 boden wij familie, vrienden en andere belangstellenden een kerstscratch aan, in de mooie kapel van het historische Rosenstock Huessyhuis.  Met 30 gastzangers studeerden wij bekende en nieuwe werken rond het thema ‘kerst’ in. Aan het eind van de middag voerden we die voor een select publiek uit.

Een impressie van de dag in beelden:

 

 

Terugblik concert Fauré, 26 maart 2022

Ons eerste concert na de coronaperiode, op 26 maart 2022 in de Lutherse Kerk, werd goed bezocht. Met Eric Jan Eradus aan het orgel en solisten uit ons midden voerden we het Requiem van Fauré uit. Het was het laatste concert met Remmert Velthuis als dirigent.