Koor

Over het koor

Haarlems Koor Lokaal bestaat op dit moment uit 19 enthousiaste mensen. Ons repertoire omvat klassieke muziek en muziek in klassieke uitvoering, a capella of begeleid door piano, orgel of orkest. Zo hebben we het Requiem van Fauré, het Stabat Mater van Hayden en het Gloria van Vivaldi uitgevoerd. Een aantal malen hebben we samen met het Kennemer Jeugdorkest opgetreden, zoals op 19 maart 2023, toen we het Gloria van Vivaldi zongen. Vaak ook vullen we een programma met liederen, van barok tot eigentijds. De posters geven een beeld van het repertoire. 

We werken soms mee aan evenementen. Een aantal van ons vertolkte op een benefietconcert voor Oekraïne, op 25 maart 2022, het volkslied van dat land.

 

Wij streven naar kwaliteit maar we vinden een prettige sfeer ook heel belangrijk. We houden een nieuwjaarsborrel, soms hebben we een koorweekend en na de repetitie op woensdagavond staat er een stamtafel gereed in een van de Haarlemse kroegen.


 

 

 

 

Lid worden

Het koor kan uitgebreid worden met tenoren en bassen. Kom een repetitie bijwonen en zing mee! Stuur hiervoor een mail naar onze secretaris.
Wij repeteren elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de gymzaal van Basisschool de Kring, Parklaan 108 in Haarlem.