Terugblik kerstscratch en Vivaldi met het KJO

Wat hebben we heerlijk gezongen met onze gasten bij de kerstscratch op 10 december! Ook het publiek bij het concertje aan het einde van de dag was enthousiast. Hieronder een impressie van de dag in beelden:

Nu maken we ons op voor het volgende concert: 19 maart 2023 zingen wij het prachtige Gloria van Vivaldi bij het voorjaarsconcert van het Kennemer Jeugd Orkest. We bieden iedereen die dit mooie stuk graag wil uitvoeren aan om voor 60 euro 3 maanden met ons mee te repeteren. De repetities zijn op woensdagavond in de gymzaal van OBS de Kring, Parklaan 108. Daarnaast hebben we ook nog een studiedag ingelast. De muziek krijg je in een mooi mapje van ons aangeleverd. Het concert wordt uitgevoerd in de Adelbertuskerk, Rijksstraatweg 26, Haarlem.

Ben je geïnteresseerd? Vragen stellen en opgeven kan bij de secretaris van het koor.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hiernaast aan voor onze nieuwsbrief!

 

Geplaatst in Nieuws.