Haarlems Koor Lokaal zingt op het Korenlint. En wat doen we daarna?

Het Korenlint vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 en zondag 11 september. Er zijn die dagen veeL koren te beluisteren maar ook diverse gebouwen te bezichtigen omdat het de Open Monumentendagen zijn.
Op zondag 11 september geeft HKL  2x een concert van 20 minuten. We beginnen om 14.00 uur in de Philharmonie. Wanneer je ons voor 2de keer wilt beluisteren loop je daarvoor naar de Nieuwe Kerk op het Nieuwe Kerksplein.  Daar zingen we om 16.30 uur.

Hieronder de site waarop je kunt lezen waar en wanneer andere koren zingen.

https://www.korenlint.nl/

Kerst-scratch

Na het Korenlint gaan we ons richten op kerstliederen want we organiseren op zaterdag 10 december 2022 een Kerst-scratch in de kapel van het Rosenstock Huessyhuis, Hagestraat 10, Haarlem. Voor slechts 25 euro kun je meedoen, lunch is daarbij inbegrepen.
Als je het leuk vindt kun je eind november al met onze repetities meedoen. Op de scratch oefenen we van 10.00 tot 15.00 uur en om 16.00 uur brengen we het geleerde ten gehore in een afsluitend concert.

Als je mee wilt doen ben je van harte welkom. Voor meer informatie en het opgeven voor de scratch mail je naar de secretaris van het koor:  secretaris@haarlemskoorlokaal.nl

Maar eerst hopen we jullie te zien op 11 september.

Geplaatst in Nieuws.