Zingen thuis!

Zoals beloofd weer een update van Haarlems Koor Lokaal. Het koor repeteert nog niet weer samen, maar de koorleden van HKL hebben niet stilgezeten. Thuis in hun uppie, soms samen met de piano of anders met behulp van digitale ondersteuning is er flink gestudeerd.
Op en gegeven moment mochten we, hadden we gehoord van Rutte, weer meer bezoekers thuis ontvangen. Zo hebben we met koormaatjes dat lastige deel kunnen oefenen om te horen of het ingestudeerde al een beetje klinkt. Inmiddels zijn de meeste koorleden gevaccineerd en binnenkort kunnen we de repetities weer oppakken!

Wij hebben heel erg zin om weer te beginnen als koor. Voor ons eerstvolgende project zijn nog enthousiaste (project) tenoren en bassen welkom! Als je geïnteresseerd bent, laat het dan weten aan Anneke, onze secretaris, via het contactformulier.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Geplaatst in Nieuws.