Verlangen naar een avondje uit?

Weet je nog hoe het voelde… je verheugen op een avondje uit, genieten van een mooi concert en de borrel na afloop in de kroeg? Wij gaan voor je regelen dat dat er weer komt! HKL gaat proberen het  eerste Haarlemse koor te zijn die na de lockdown, als alle concertpodia weer open zijn, een concert gaan verzorgen. Daar is natuurlijk wel wat voor nodig en daarom gaan we net als onze regering/demissionaire regering een stappenplan maken. Via onze website laten we weten bij welke stap we zijn. We denken er in 6 stappen te zijn.

We hopen natuurlijk dat het door ons bedachte plan in de juiste volgorde kan worden uitgevoerd maar ja, met die corona weet je dat maar nooit. Daarom is het handig om ons via onze nieuwsbrief te volgen op weg naar het beleven van dit fantastische concert.

We willen een grote groep mensen deelgenoot maken van onze voorbereidingen. Mensen die de cultuur een warm hart toedragen, die ooit bij onze concerten zijn geweest en mensen die misschien wel mee willen doen aan deze bijzondere happening.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Geplaatst in Nieuws.