Zing je mee?

Het gaat de goede kant op, we mogen steeds meer, de mondkapjes mogen af en de corona-maatregelen worden minder. We zijn daarom al vóór de zomer met een gedeelte van het koor weer gaan zingen, heerlijk was het en wat word je toch blij van samen zingen. We hebben ons nog niet gestort op het prachtige concertstuk maar we hebben wel uit volle borst een stuk van dezelfde componist gezongen, ging al best goed. Eind augustus zijn we dan weer begonnen met de reguliere repetities.

We verklappen nog steeds niet welk stuk het is waar we op gaan zweten maar we zeggen wel dat het een hit is uit de laatste top 400 lijst van klassieke muziek van Radio 4… Je kunt vast gaan zoeken in de lijst en raden welk stuk het wordt.

 

En als je zin krijgt om ook weer eens te zingen en mee wilt doen aan dit project van ons koor, dan kunt je een mailtje sturen via het contactformulier. Helaas voor de dames – wij zijn vooral op zoek naar tenoren en bassen. Toekomstige zangers vertellen we uiteraard wél al welk fantastisch mooie stuk we gaan uitvoeren. Zeker weten dat je dan mee wilt gaan zingen! We hebben zelfs nog een paar partituren op voorraad die we uitlenen.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hiernaast aan voor onze nieuwsbrief!

 

Geplaatst in Nieuws.