Bach & Co

Het motet JESU MEINE FREUDE is een van de mooiste, bekendste en meest geliefde composities van Johann Sebastian Bach. U kunt er van genieten op zondag 9 februari, om 15:00 uur in de Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekt Ontvangen Kerk te Overveen.

Dan vindt daar namelijk een concert plaats, getiteld BACH & CO, uitgevoerd door Haarlems Koor Lokaal (HKL) o.l.v. Remmert Velthuis en een deel van het Kennemer Jeugd Orkest (KJO) onder leiding van Matthijs Broers. HKL is blij met deze samenwerking met het KJO. Speciaal voor dit concert is er uit de leden van het KJO een kamerorkest gevormd, dat het koor gaat begeleiden.

Zoals de titel van het concert aangeeft, komen ook een aantal illustere collega’s van Bach aan bod. Naast Jesu, meine Freude brengt het koor ook werken van Gluck, Vivaldi en Mozart.

Datum: zondag 9 februari 2020
Aanvang:15:00 uur
Locatie: O.L.V.O. Kerk, Korte Zijlweg 7, Overveen
Kaartverkoop : via www.haarlemskoorlokaal.nl
Prijs: Voorverkoop: EUR 12,50; aan de zaal: EUR 15,-

Geplaatst in Nieuws.